develop free website

Postás SE
Baba Mama Torna

A Postás SE Tornaszakosztálya babáknak (1-3 éves – tipegő) és mamáknak élménydús mozgást és kikapcsolódást kínál közös foglalkozások keretében.
Babák és mamák egyaránt megmozgathatják izmaikat, és kihasználhatják a tornaterem adta lehetőségek örömeit. A foglalkozások célja a gyermekek mozgáskultúrájának fejlesztése, bátorság és félelem leküzdő képességük növelése, illetve a játékhoz való tér biztosítása.

Kedves Szülők!


A Kormányrendelet értelmében lehetőség nyílt arra, hogy újra elkezdhessük a foglalkozásokat. Ennek már több, mint egy hete ..a Postas SE azért “késlekedett” a nyitással, mert a legbiztonságosabb feltételekkel szeretnénk fogadni Titeket, melynek első időpontja jövő hét kedd lenne. Szeretnélek Titeket tájékoztatni, hogy az Egyesület Tornaszakosztályánál teljes körű nagytakarítás történt, melyet hivatalosan fertőtlenítés követett. A bejáratoknál elhelyezésre kerültek a kézfertőtlenítők és megvásároltuk az érintésmentes lázmérőt is.  


8-10 fős gyermeklétszámmal ( +1 szülő/gyermek), kellő távolságtartással, asszisztálás nélkül biztonságosan meg tudnánk kezdeni a foglalkozásokat. Szeretném megkérdezni, hogy kik azok, akik szeretnének jönni?! A foglalkozás 9-10, 10-11 és igény esetén 11-12 ig tartana. Várom mielőbbi visszajelzéseteket, ha jönnétek időponttal együtt. Addig is vigyázzatok magatokra, mozogjatok sokat! 

KÖVESS MINKET!